2010/05/31

Káposzta saláta



Hozzávalók:

1 kicsi fej káposzta
1 sárgarépa
1 kicsi vöröshagyma


Az öntethez: cukor, víz, só, kapor, olívaolaj


A káposztát vékonyan felszeleteljük és hozzáadjuk a lereszelt répát, az apróra vágott hagymát.

Kicsit megsózzuk. Ecetes, cukros saláta öntetet keverünk, csak annyi kell rá, hogy ne ússzon a lében.

Végül megszórjuk kaporral és olívaolajat csepegtetünk rá.

Érdemes picit hagyni állni, amíg az ízek összeérnek.

Önmagában is nagyon finom, de köretnek is kiváló!

Granola házilag

  Hozzávalók: 250 gr zabpehely 200 gr dióféle (dió, törökmogyoró, mandula, kesudió) 70 ml kókuszolaj (folyékony állagú) 70 ml agave szirup (...