Ezt a csicseriborsó-leves receptet a tavalyi Vidék Íze magazinban találtam. Nagyon jó!
Hozzávalók:
- 2 dl tejszín vagy tejföl
- 6 dl zöldségalaplé (vagy natúr ételízesítő = szárított zöldségmix)
- 1 evőkanál finomliszt
- 1 szál rozmaring
- 6 dl zöldségalaplé (vagy natúr ételízesítő = szárított zöldségmix)
- 1 evőkanál finomliszt
- 1 szál rozmaring
- 4-5 levél lesztyán
- 1 gerezd fokhagyma
- őrölt kömény
- őrölt koriander
- 1 dl étolaj
- 2 cukkíni
- 1 vöröshagyma
- só
- 10 dkg csicseriborsó
- 1 gerezd fokhagyma
- őrölt kömény
- őrölt koriander
- 1 dl étolaj
- 2 cukkíni
- 1 vöröshagyma
- só
- 10 dkg csicseriborsó
- 1 nagy répa
- 1 közepes fehérrépa
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése