2013/11/28

Fetás céklasaláta






Hozzávalók:
- 2-3 közepes főtt cékla
- 2-3 közepes főtt krumpli
- kis darab fetasajt (ízlés szerint, vagy attól függően mennyi maradék van otthon)
- pár szál friss petrezselyem

Öntet:
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál balzsamecet

A céklát és a krumplit egy kevés sóval megfőzzük, majd felkockázzuk,  és amíg még meleg vagy langyos ráöntjük a balzsamecetes öntet.

A tetejére morzsoljuk a fetát és megszórjuk a friss petrezselyemmel.

Sült csirkecomb volt mellé a "köret".  Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Granola házilag

  Hozzávalók: 250 gr zabpehely 200 gr dióféle (dió, törökmogyoró, mandula, kesudió) 70 ml kókuszolaj (folyékony állagú) 70 ml agave szirup (...