Hozzávalók:
500 gr leveles tészta
1-2 gerezd fokhagyma
pár szál friss snidling
kapor (friss vagy szárított)
100 gr füstölt lazac
150 gr krémsajt
1 tojássárgája a tészta megkenéséhez
só, bors
Melegítsd elő a sütőt a leveles tészta utasításai alapján (kb 200°C).
Keverd össze a krémsajtot az apróra vágott snidlinggel, kaporral, zúzott fokhagymával, sóval, borssal. Egy kevés zöldfűszert tegyél félre a díszítéshez.
Vágd a leveles tésztát tetszőleges formára, kend be a széleit a tojássárgájával és süsd aranybarnára. Amikor kész hagyd kihűlni.
Közben a füstölt lazacot vágd csíkokra, tekerd fel kis csiga formára. A kihűlt tésztába rakj egy kevés fűszeres sajtkrémet, rakd rá a lazac csigákat és díszítsd
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése