Hozzávalók:
500 gr fetasajt
2-3 szál szárított fűszernövény (kakukkfű, oregáno, rozmaring)
2 gerezd fokhagyma
5-7 szem egész bors (rózsa- vagy fekete bors)
1 teéskanál bio citromhéj (elhagyható)
Olívaolaj (amennyi ellepi a fetasajtot)
Befőttes üveg
Vágd kockára a fetasajtot és rakd bele egy nagy vagy több kisebb befőttes üvegbe. Szeletelt fel a fokhagymát és szórd rá a fetasajtra. Tedd bele a bors szemeket, zöld fűszereket és citromhéjat. Töltsd fel olívaolajjal, hogy ellepje a fetát és a fűszereket. Hagy állni néhány napra hagyd hűvös, sötét helyen, hogy az ízek jól összeérjenek.
FB csoport: https://www.facebook.com/groups/348885032973647
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése