2013/02/25

Sütőtök torta diós tészta alappal







Az alaprecept ugyan az mint az eredeti sütőtök tortának. A tésztába történt egy kis változás:

Diós tészta alap hozzávalók:

- 2 csésze darált dió
- 2 e.k. olvasztott vaj
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 e.k. barna cukor
- 1 e.k. cukor

Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. A hozzávalókat jól dolgozzuk össze. Amikor már egy gyúrható massza lett belőle, rakjunk sütőpapírt egy sütőformába és nyomkodjuk bele a tésztát. 10-15 percig süssük, amíg a tészta megszilárdul. Vegyük ki a sütőből, és ha már kicsit meghűlt rá lehet rakni a sütőtökös tölteléket az eredeti recept alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Granola házilag

  Hozzávalók: 250 gr zabpehely 200 gr dióféle (dió, törökmogyoró, mandula, kesudió) 70 ml kókuszolaj (folyékony állagú) 70 ml agave szirup (...