2022/01/15

Hatha Jóga

 

Kezdő Hatha Jóga

 Kímélő jógaórák, mely kortól, testalkattól rugalmasságtól függetlenül megnyugtató, átmozgató testi és lelki felfrissülést nyújt. Segít kizökkenni a monoton vagy túl hajszolt hétköznapokból. Regenerálja a szervezetet.

A Hatha-jóga egyik legismertebb jógairányzat, mely elnevezése a “ha” és “tha” szavakból épül össze:a “ha” szó Napot jelent, a “tha” pedig Holdat. A hatha jóga kiegyensúlyozza a Nap és Hold jellegű (aktív és passzív) energiákat a szervezetben A jóga tanítói jól ismerték az emberi testet, a szervezet minden porcikáját és működését, hogy az ülésmódok és testtartások tudatosan befolyásolják a testet, bizonyos szervekre, vagy bizonyos idegközpontokra hatnak ki. Az órák jellege statikus, így a hatha jóga gyakorlás ideális teljesen kezdők számára. Mérsékelt ütemben, lépésről lépésre sajátítják el a tanítványok a testtartások (ászanák) technikáját.

A hatha jóga célja az egyensúly és a harmónia elérése. A csoportos jógagyakorlás során megtanuljuk a külvilágot kizárni, figyelmünket befelé fordítani.

Próbáld ki a stresszoldó hasi légzést videó

Pár perc jóga videó

Csoportos vagy egyéni órák: 17. kerület Madárdomb vagy Helikopter lakópark

Óra típusok: Kezdő Hatha jóga, Női (hormon) jóga, gerinc jóga

Egyéni óra díja: 3500 Ft/60 perc

Bejelentkezés: annabodo77@gmail.com vagy 06303678515



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Granola házilag

  Hozzávalók: 250 gr zabpehely 200 gr dióféle (dió, törökmogyoró, mandula, kesudió) 70 ml kókuszolaj (folyékony állagú) 70 ml agave szirup (...